Nautički centar Liburnija

Nautički centar Liburnija smješten je u Omišlju, otok Krk, Poslovna Zona Pušća.

 

Započeli smo sa svojim radom kao suha marina 2014 godine. Specijalizirani smo za kompletnu brigu o Vašem plovilu po principu "ključ u ruke".

 

Visokoj kvaliteti pruženih usluga i optimalnim uvjetima servisa i skladištenja Vašeg plovila doprinosi naš tim, kao i tim naših kooperanata ovlaštenih za pojedina područja servisa.

 

Na raspolaganju ima zatvorenu halu, suhu marinu, za smještaj plovila na suhi dok ukupne zatvorene površine od 2.500 m2 (kapaciteta do 110 plovila), te 3.000 m2 otvorenog prostora. Smještaj plovila je na unificiranim ležaljkama ili na prikolici vlasnika. Prostor je ograđen, osiguran i pod video nadzorom. Udaljenost od luke u kojoj vršimo dizanje/spuštanje plovila je 2,5 km.

 

Osim suhe marine i servisa plovila, vršimo i prodaju rabljenih plovila te najam plovila.

 

Uz konstantno praćenje nautičkih trendova, težimo k postavljanju novih, te upravo zato nastojimo osigurati široki spektar usluga i proizvoda na jednom mjestu. Sve to bio je preduvjet da postanemo dugoročan partner koji može osigurati da do svog plovila dođete brzo i jednostavno, a njime plovite bezbrižno i sigurno. 

 

Zaštitite Vašu investiciju – hala suhe marine omogućuje pouzdan i siguran smještaj Vašeg plovila u ograđenom i zatvorenom prostoru. Plovilo u hali zaštićeno je od vremenskih utjecaja čime se direktno smanjuju troškovi održavanja, a vrijednost i ljepota plovila ostaju nepromijenjeni. 

Copyright © Nautički centar Liburnija 2015. All Rights Reserved.